Mediala tjänster

Andlig Healing

Under en healingbehandling ligger du ner på en massagebänk fullt påklädd med en filt över dig. Som healer kanaliserar jag de helande energierna och följer de instruktioner jag får från mina och dina guider, jag lägger mina händer på de områden av din kropp eller runt din kropp som ska behandlas. Din kropp tar emot den mängd energi den kan ta emot vid just detta tillfälle och det kan därför kännas/verka olika från behandling till behandling. Kroppen behöver oftast mer än en behandling för att stödjas på bästa sätt. Det kan vara så att jag får budskap under healingen, budskapet kommer jag då att ge efter behandlingen om jag inte får andra instruktioner från guiderna. Vill du veta mer läs under rubriken Inför ett besök.

Om du bokar en tid för healing innebär det att du kommer till Skarpnäck och får din behandling.

Tid: ca 50 min

Kostnad: 850 kronor (inklusive moms)


Distanshealing

Vid bokning av en distanshealing kommer vi överens om en tid när behandlingen ska ske. Vid överenskommen tid ligger du ner på en bekväm och ostörd plats där du befinner dig och har telefoner och dylikt avstängda för att du inte ska störas. Du slappnar av och öppnar upp för att låta dig ta emot de energier som ska arbeta. Lägg gärna en filt över dig då kroppstemperaturen kan sjunka vid vila. Om jag under behandlingen får information som guiderna vill att du ska ta del av kontaktar jag dig via den kanal varigenom vi tidigare haft kontakt (mejl eller sms).

Tid: 30 min

Kostnad 400 kronor (inklusive moms) Betalning sker innan behandlingen genomförs.


Medial vägledning

En medial vägledning innebär att du får budskap från ditt andliga team. Min uppgift är att vara en länk mellan dig och andevärlden. Jag använder alla mina sinnen i kommunikationen med dina andliga vägledare/guider, den information jag får tolkar jag och förmedlar till dig på ett så tydligt sätt som möjligt. De budskap du får är beroende av var du står i livet och vad dina guider anser att du behöver höra just nu. Målet är att du efter ett besök/samtal hos mig känner dig stärkt med nya insikter som för dig vidare med ny energi och större klarhet kring din livsväg.

Tid: ca 50 min

Kostnad: 850 kronor (inklusive moms)

Medial vägledning 

Tid: 30 min

Kostnad: 500 kronor (inklusive moms)

Medial vägledning via Teams

Tid: 50 min

Kostnad: 850 kronor (inklusive moms) betalas innan genomförd session. 
 

Privat sittning/seans (Kontakt med nära och kära)

En privat sittning innebär att du får budskap från någon som lämnat detta jordeliv, många gånger är det familj, släkt eller vänner som tar kontakt men det kan också vara någon längre ifrån oss, någon som du blivit berörd av eller som har berörts av dig. Vid sittningen beskriver jag personen från andra sidan genom information jag får via mina sinnen (exempelvis syn, hörsel, känslor, fysiskt, klart vetande). När personen som finns på andra sidan känns igen av dig lämnar jag budskap från personen. Våra personer på andra sidan vill hjälpa oss vidare, lämna kärlek och stöd men kan också ge bekräftelse på sådan som hänt i er relation och ge tydliga tecken på att det finns en fortsättning även efter livet på jorden. Mötet är alltid menat att vara i kärlek men kan ibland också kännas omtumlande och känslosamt i stunden.

Tid: ca 50 min

Kostnad: 850 kronor (inklusive moms)

Hemmaseans (Kontakt med nära och kära)

Vid en hemmaseans är det du som är värd och bjuder in vänner och bekanta till en gruppseans hemma hos dig eller annan lokal som du står för. Jag och min kollega Annika Westerling  kommer till din lokal/ditt hem och håller en seans där ni deltagare får möjligheten att motta budskap från nära och kära. Vi har som mål att så många som möjligt av deltagarna ska få ett budskap men det är inget vi kan lova i förväg. Rekommenderat antal deltagare är 6-12 personer. Vi håller seans i Stockholm med omnejd. Eventuell ersättning för bensin tillkommer.

Tid: ca 2 tim

Kontakta mig direkt eller oss på tremedium@gmail.com för mer information, minsta kostnad 1800 kronor (inklusive moms)


Kombinerad behandling

Jag skräddarsyr behandlingen utifrån den information jag får från dina guider innan besöket i kombination med dina önskemål. I huvudsak tar jag hjälp av ovanstående tekniker och metoder men även tarotkort och pendel kan användas.

Tid: ca 60 min

Kostnad: 1020 kronor (inklusive moms)

Öppna seanser 

Jag håller seanser tillsammans med min kollega Annika WesterlingStudio Unique. Dessa seanser är öppna för alla och aktuella datum finner du löpande på instagram, tremediumstockholm. Du kan också få information kring dessa seanser via vårt infomejl som vi skickar dig om du kontaktar oss på: tremedium@gmail.com